Οικονόμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές» [βίντεο]
![Οικονόμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές» [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/08/oikonomou-protoselido-1024x457.jpg)
Στη νομοθετική ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση και η οποία προβλέπει ποινή φυλάκισης για γονείς και κηδεμόνες που δε στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο επικαλούμενοι την πανδημία, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τη νομοθετική ρύθμιση και κλείνει το μάτι στους αντιεμβολιαστές. Βάζει σε δεύτερη μοίρα το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου στην εισαγωγική του τοποθέτηση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ότι από αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών 5-11 ετών.
Ακόμη, είπε ότι στα σχολεία παρατηρείται μείωση των κρουσμάτων, και μόλις 15 από τα 85.000 τμήματα είναι κλειστά.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Καιρός – Κολυδάς: Καταιγιδοφόρο νέφος «χτύπησε» τη Θεσσαλία – «Έπεσε το μεγαλύτερο χαλάζι εδώ και 30 χρόνια»
- Η αξιολόγηση των δήμων προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις
- Γενεύη: «Μηδενικός εμπλουτισμός» ουρανίου είναι το «σημείο εκκίνησης» για τη συμφωνία το μήνυμα των Ευρωπαίων στον Ιρανό ΥΠΕΞ
- Κατερίνα Καινούργιου: Όλες οι λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι (βίντεο)
- Άρειος Πάγος κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου για κατάχρηση εξουσίας και πιέσεις σε δικαστικές αίθουσες
- Έλλη Κοκκίνου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική εκπομπή που θα παρουσιάσει
- Θεσσαλονίκη: Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που υπέστη καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Βρασνών
- «ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΑ» powered by ΔΕΗ: Με την Γεωργία Καλτσή και τον Γιώργο Καπουτζίδη – Καλεσμένη η Αναστασία Τασούλα – Tρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook