Βασίλης Πορφυράκης: Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και χρησιμοποίησα την πίστη μου [βίντεο]
Ο Βασίλης Πορφυράκης μίλησε στο «ΜΕGA Καλημέρα» για τη σχέση του με την Ματίνα Νικολάου και αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που τον βοήθησε να προχωρήσει μπροστά όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση.
Ο Βασίλης Πορφυράκης ξεκίνησε με το τραγούδι όταν ήταν 18. Έπρεπε να περάσουν κάποια χρόνια για να πάει στο X-Factor, κάτι που του βγήκε σε καλό.
«Η απώλεια της μητέρας μου με ταρακούνησε, αλλά μετά από 14 χρόνια σου λέω πως ο χρόνος είναι γιατρός. Πέθανε η μητέρα μου όταν τα αδέλφια μου ήταν 1,5 έτους, 4 και 9 ο μεγάλος».
Ο τραγουδιστής πάλεψε με την κατάθλιψη. Όπως δήλωσε, έπρεπε κάτι να θυσιάσει από τον εαυτό του ώστε να προσφέρει αγάπη στα αδέρφια του.
Η σχέση του με την Ματίνα Νικολάου κρατάει τέσσερα χρόνια και είναι κάτι που τον ολοκλήρωσε. Ο ίδιος την χαρακτήρισε δημιουργική. Γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αλλά… ένταση.
«Δεν ζηλεύω την Ματίνα. Δεν ρώτησα ποτέ την ηλικία της και ποτέ δεν το έχω ρωτήσει», είπε και πρόσθεσε πως με τον γιο της ταιριάζουν και είναι φίλοι.
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως βίωσε σεξουαλική παρενόχληση.
«Βίωσα σεξουαλική παρενόχληση και χρησιμοποίησα την πίστη μου. Τους απαντούσα ότι εγώ μεγάλωσα τρία παιδιά μόνος μου και μπορώ να κάνω καριέρα… έτσι».
Ολες οι Ειδήσεις
- Σίσσυ Χρηστίδου: «Είμαι ζηλιάρα, τι να κάνουμε» (βίντεο)
- Βίντεο από τη στιγμή που ο σεισμός των 4,9 Ρίχτερ «χτυπά» στο Άγιον Όρος – «Θέλει προσοχή αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» λέει ο Λέκκας
- Σάκης Τανιμανίδης: Eπική φάρσα στη σύζυγό και στην αδελφή του – H αντίδραση τους – Βίντεο
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στο «πηγάδι του Διαβόλου» (βίντεο)
- Πειραιάς: Αυτός είναι ο “δράκος” που επιτέθηκε σε τουλάχιστον 7 γυναίκες – Τι λέει ένα από τα θύματα του (βίντεο)
- «Είδα την γυναίκα να καίγεται στην αυλή» -Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την τραγωδία στον Βόλο με δύο νεκρές και έναν σοβαρά τραυματία (βίντεο)
- Survivor: Μια κρίσιμη μπλε μονομαχία- Δείτε βίντεο
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρές μητέρα και κόρη μετά από έκρηξη σε σπίτι – Με βαριά εγκαύματα νοσηλεύεται 39χρονος
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook