Ρεπορτάζ από την Ουκρανία υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρόσφατα ενισχύθηκε στα στόπερ με τον Κώστα Μανωλά, ενδιαφέρεται (μαζί με τη Βασιλεία) για τον Ουκρανό Ολεξάντρ Σβάτοκ.

Το βάρος στη μεταγραφή ενός αριστερού μπακ έχει ρίξει ο Ολυμπιακός, μετά την επιστροφή του Κώστα Μανωλά μετά από 7,5 χρόνια στην Ιταλία.

Οι Πειραιώτες, με επικεφαλής τον Φρανσουά Μοντέστο, εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, δίνοντας παράλληλα ανάσες στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και επιπλέον λύση στον Πέντρο Μαρτίνς για τη συγκεκριμένη θέση της ενδεκάδας.

Ωστόσο, ουρανικό σενάριο φέρνει στην επιφάνεια το φημολογούμενο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον Ολεξάντρ Σβάτοκ.

Πρόκειται για Ουκρανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Χάιντουκ και τώρα παίζει με τη φανέλα της Ντνπρο.

Φυσικά μοιάζει δύσκολο να ενδιαφέρονται οι «ερυθρόλευκοι» για τον συγκεκριμένο παίκτη, αφού πρώτον είναι «καθαρόαιμος» στόπερ και δεύτερον δεν παίζει καθόλου στα αριστερά της άμυνας, ως επιπλέον λύση για τον προπονητή.

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο του αριστερού μπακ, πέρα από τον Μαροκινό Σουφιάν Ελ Καραουανί που παίζει φέτος στην Ναϊμέγκεν, στη Βραζιλία επανέφεραν την περίπτωση του Λούκας Πιτόν της Κορίνθιανς.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις χαφ, όχι μόνο για τους Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Πιέρ Κούντε που θα παίξουν καλώς εχόντων των πραγμάτων στο επερχόμενο Κόπα Άφρικα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook