Ο σεφ, Γιώργος Παπακώστας φτιάχνει στην «Ελένη» στο MEGA ριγκατόνι με κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας.

Υλικά για τα κεφτεδάκια:
80 γρ. ψωμί
120 ml γάλα
1 μικρό κρεμμύδι
6 σκελίδες σκόρδο
50 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλογραβιέρα
3 κρόκους αυγού
25 γρ μαιντανό
1 κ.γ. ρίγανη
450 γρ. χοιρινό κιμά
2 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. πιπέρι μαύρο

Υλικά για σάλτσα ντομάτας:
30 γρ. ελαιόλαδο
8 σκελίδες σκόρδο
2 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. μπούκοβο
750 γρ. ντοματάκι ολόκληρο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook