Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Δεν είμαι διάδοχος της Έλλης Στάη» [βίντεο]
![Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Δεν είμαι διάδοχος της Έλλης Στάη» [βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2022/02/658-1024x588.jpg)
Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου στο «ΜΕGA Καλημέρα».
Αν και τριπλά εμβολιασμένη η Αντριάνα Παρασκευοπούλου δυσκολεύτηκε αρκετά με τον κορωνοϊό, καθώς στο παρελθόν είχε περάσει πνευνομία. Ευτυχώς για εκείνη δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.
«Με τα παιδιά θεωρητικά είμαι προετοιμασμένη να ανοίξουν τα φτερά τους, πρακτικά δεν μου αρέσει», είπε και για τα παιδιά της και πρόσθεσε πως αν και δίδυμοι, δεν μοιάζουν ούτε εξωτερικά ούτε στον χαρακτήρα.
«Είναι επιλογή μου να κρατήσω μακριά την προσωπική μου ζωή άπό τη δημοσιότητα. Είναι ανάγκη αυτό το κομμάτι να μην ανήκει στη δημόσια σφαίρα.
Από τις παρουσιάστριες θα διάλεγε ως προτέρημα ένα κομμάτι από την κάθε μία. Για παράδειγμα, από την Μαρία Χούκλη θα διάλεγε το ήθος, τη σοβαρότητα και το πόσο εργατική είναι.
Η ίδια δηλώνει πως δεν είναι διάδοχος της Έλλη Στάη, την οποία θαυμάζει και κρατάει από εκείνη μία φράση:
«Το βράδυ που έκλεισε η ΕΡΤ, που ήταν τόσο δύσκολο, ήμουν στο διάδρομο και με είχαν πάρει τα κλάματα. Η Έλλη Στάη με σταμάτησε και μου είπε ότι τίποτα δεν είναι τελεσίδικο, μόνο ο θάνατος, και να έχω πίστη. Την σκέφτομαι συχνά αυτή τη φράση σε πολλές εκφάνσεις της ζωής μου», είπε.
Η παρουσιάστρια μίλησε και για τη γυναίκα που συνδυάζει πολλούς ρόλους: «Πρέπει να έχω μαγειρέψει για τα παιδιά, να έχω βάλει πλυντήριο, να έχω σιδερώσει και να έρθω στη δουλειά. Αν τρέχαμε σε στίβο οι άνδρες θα ήταν πιο αποδεκτοί, ακόμα κι αν φτάναμε μαζί».
Οι αλλαγές την φοβίζουν και η ίδια θεωρεί την ΕΡΤ σπίτι της. Αν και δεν της έχουν προτείνει να ασχοληθεί με την ψυχαγωγία, πιστεύει πως αν το έκανε θα ήταν μεγάλη ανατροπή.
Η πιο δύσκολη στιγμή της ήταν όταν την ειδοποίησαν ότι ο γιος της χτύπησε σοβαρά δύο λεπτά πριν ξεκινήσει το δελτίο ειδήσεων: «Σκέφτεσαι ότι θα κάνουμε τη δουλειά μας θα εμπιστευτούμε δύο ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και μόλις πέσει το σήμα τέλους του δελτίου θα μπούμε στο αυτοκίνητο και θα φύγουμε».
Δημοσιογραφικά το πιο δύσκολο θέμα που κλήθηκε να διαχειριστεί ήταν της πανδημίας, κάτι που την επιβάρυνε ψυχολογικά.
Πριν από ένα διάστημα ένιωθε ότι ήθελε να τα πρατήσει, γιατί ένιωθε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί την έκθεση και τη ζωή της: «Δεν τα παρατάω ποτέ, αλλά σκέφτηκα ότι “ναι, θέλω να σταματήσω”».
Ολες οι Ειδήσεις
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΦΚΑ μέσω εταιρειών παραγωγής ρούχων – Πάνω από 2 εκατ. ευρώ η ζημιά του δημοσίου – Βίντεο & φωτογραφίες από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ
- Λάρισα: Αναβλήθηκε για τις 30 Οκτωβρίου η δίκη για το αλαλούμ με τα βίντεο από το δυστύχημα των Τεμπών (βίντεο)
- Ένοχος και στο Εφετείο ο δολοφόνος με το τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης – Ισόβια και 26 χρόνια – Χαρακτήρισε την επίθεσή του… απάντηση στην αστυνομική βία
- 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις – «Ο Λαχειοπώλης του Ουρανού» – Ένα πολύπλευρο αφιέρωμα στο Τρίτο Πρόγραμμα – 20-26.10.2025
- «Κοινωνία Ώρα MEGA»: Ρεκόρ τηλεθέασης την Τρίτη 14 Οκτωβρίου
- Μειώσεις έως 8% σε πάνω από 2.000 προϊόντα από σήμερα μέχρι 31/12 στα σούπερ μάρκετ – Δείτε τη λίστα
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 21:00 στο MEGA
- Φοινικούντα: Αλληλοκατηγορούνται οι δύο συλληφθέντες για τη διπλή δολοφονία – Στο στόχαστρο και τρίτο πρόσωπο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook