H δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου, περιέγραψε πως είπε το δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ ενώ την ειδοποίησαν ότι είχε χτυπήσει το παιδί της.

Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γιόρτασε με χορό και τραγούδι την ονομαστική γιορτή του συζύγου της.

«Δεν βλέπω την κόρη μου όσο θα ήθελα, την βλέπω όσο περισσότερο μπορώ και κάνουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε μαζί. Δεν έχουμε σκεφτεί την συνεπιμέλεια, έχουμε πολύ καλή συνεργασία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου περιέγραψε: «3 λεπτά πριν το δελτίο, μου είπαν πως το παιδί μου μπαίνει στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, κατέρρευσα μετά το δελτίο», στην εκπομπή «Όλα για την ζωή» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

«Κάθε φορά που έχω δείξει την πιο ευαίσθητη πλευρά μου, την έχω πατήσει. Καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος με λέει ξινή, αλλά αν έρθει κοντά μου, είναι τελείως αντίθετο όλο», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για την σύζυγό του: «Είμαστε 2 μόνοι που παντρέψαμε τις μοναξιές μας. Μέσα στο σπίτι είμαστε 2 μοναχικοί άνθρωποι. Όταν διαφωνούμε της λέω ”το βλέπεις το βλέμμα του διαζυγίου;” έχουμε πει ”τέρμα ως εδώ” αλλά ούτε μια μέρα δεν κράτησε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook