Τις ημέρες που η κακοκαιρία σάρωνε κυριολεκτικα τη χώρα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν ένα κοριτσακι τριών ετών, ανοίγοντας δρόμο για να μεταφερθεί η μικρή στο νοσοκομείο «Παίδων».

Tον βοήθησαν να σώσει το παιδί του κι εκείνος τους αναζήτησε για να τους ευχαριστήσει… Ο κ. Αλέξανδρος κοινοποίησε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης την περιπέτεια της οικογένειάς του και την καθοριστική συμβολή τεσσάρων αστυνομικών που οδήγησαν εκείνον και το τριών ετών κοριτσάκι του με ασφάλεια στο νοσοκομείο.

«Έπρεπε να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο, στη διάρκεια του δρόμου αγχωθήκαμε λίγο παραπάνω γιατί δεν το βλέπαμε και πολύ καλά, τρέξαμε λίγο παραπάνω με αλάρμ και κόρνες» σημείωσε ο πατέρας του παιδιού.

Το παιδί έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο πατέρας το πήρε άρον άρον με το δικό του αυτοκίνητο… Στην Ομόνοια τον σταμάτησαν τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Τον ρώτησαν τι συμβαίνει. Όταν τους εξήγησε, αμέσως μπήκαν μπροστά και άνοιξαν δρόμο μέχρι το «Παίδων».

«Όταν έχεις ένα άνθρωπο δίπλα σου και βλέπεις την αγωνία ζωγραφισμένη στα μάτια του την περνάει σίγουρα και σε εσένα. Ευτυχώς η κατάληξη ήταν θετική, ο άνθρωπος δεν πρόλαβε να μας ευχαριστήσει για αυτό ανέβασε αυτό το βίντεο» τόνισε ένας από τους αστυνομικούς.

«Κάναμε το καθήκον μας»

«Ήταν μία καθημερινή μέρα στη δουλειά και όταν έχεις να κάνεις μία συνοδεία σε ένα μικρό παιδάκι εννοείται ότι τα συναισθήματα είναι διαφορετικά κάναμε αυτό που κάνουμε κάθε μέρα απλά το κάναμε με περισσότερη αγάπη με περισσότερο ζήλο» συμπλήρωσε ένας ακόμη από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν δίστασαν ούτε μία στιγμή στους παγωμένους δρόμους της Αθηνάς και τονίζουν πως έκαναν το καθήκον τους και πως θα το κάνουν ξανά όποτε χρειαστεί.

«Θυμάμαι τη χαρά που είδα στο πρόσωπο τους την ώρα που φεύγαν για να μπουν στο νοσοκομείο που γύρισαν και μας κοίταξαν και το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται» πρόσθεσε ένας αστυνομικός.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Ο κ. Αλέξανδρος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους αστυνομικούς ευχαριστώντας τους έναν έναν προσωπικά.

Το βίντεο από το MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook