Εβελίνα Παπούλια: Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την επιτυχία των «Δύο Ξένων» [Bίντεο]
![Εβελίνα Παπούλια: Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την επιτυχία των «Δύο Ξένων» [Bίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2022/02/432-1-1024x590.jpg)
Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, τους «Δύο Ξένους», για τους λόγους που έφυγε από την ηθοποιΐα αλλά και τη νέα της ασχολία.
Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, την τηλεοπτική «Μυρτάλη» από την επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», και αποκάλυψε πτυχές της σχέσης τους.
«Ακόμα είμαι μέσα μου μαμά, αλλά λειτουργώ περισσότερο ως φίλη για να μην την πνίξω με το μαμαδίστικο. Δεν έχει καμία σύγκριση της κόρης μου με εμένα, υπάρχουν διαφορετικά όνειρα και «θέλω». Δεν ξέρω αν ήθελα να παίξω με την κόρη μου, δεν είμαι έτοιμη, γιατί δεν θα μπορώ να παίξω, θα τσεκάρω συνέχεια», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.
Για την απόκτηση και δεύτερου παιδιού, αλλά και το κατά πόσο έπαιξε ρόλο η εμφάνισή της για την απόκτηση ενός ρόλου, η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε:
«Δεν υπήρχε ποτέ στα πλάνα μου η απόκτηση ενός ακόμη παιδιού, κατηγορηματικά όχι. Με το που γέννησα την Αφροδίτη ήταν η προσωπική μου αφοσίωση και η ολοκλήρωση μου. Ποτέ δεν επένδυσα στην εμφάνισή μου. Σε σημείο που φίλες της μητέρας μου την έβριζα, γιατί δεν έλεγε ότι είμαι όμορφη, ήθελε να έχω προσωπικότητα. Η εμφάνισή μου, μού άνοιξε πόρτες, δεν νομίζω ότι σου ανοίγουν ή σου κλείνουν, δική σου είναι, ποιος θα στην κλείσει ή θα στην ανοίξει; Μου έχουν χρεώσει σχέση που δεν ήξερα καν τον άνθρωπο, ήταν πολύ τρελό!», επεσήμανε χαρακτηριστικά.
«Μου έχουν φερθεί υποτιμητικά»
Η Εβελίνα Παπούλια, στάθηκε και τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχθεί κατά καιρούς στην πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση.
«Δεν θα μπορούσα να δεχτώ κακοποίηση από κάποιον. Με αυτή τη λογική νομίζω δεν μου έχει συμβεί, έχω φύγει από δουλειά λόγω συμπεριφοράς και τότε ήταν γεγονός, με είχε πιέσει πάρα πολύ, ήταν υποτιμητικό απέναντί μου. Το πρόσωπο που με υποτιμούσε μου ζήτησε συγγνώμη, έκλαιγε γιατί το θεωρούσε και δική του αποτυχία αυτό το σπάσιμο της σχέσης», επεσήμανε.
Η επιτυχία των «Δύο Ξένων»
«Στους «Δυο ξένους» δεν μπορούσα να φανταστώ την επιτυχία, ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ, να μην μπορώ να περπατήσω από το εάν στενό στο άλλο», υπογράμμισε σχετικά με την επιτυχία της αγαπημένης σειράς του MEGA, που λατρεύτηκε από το κοινό, ενώ αποκάλυψε τη νέα της συνήθεια.
«Ξυπνάω 5 η ώρα το πρωί, πηγαίνω στο ραδιόφωνο και είναι αλλιώς, λες πράγματα που στην τηλεόραση ίσως ήταν παρεξηγήσιμα», σχολίασε η Εβελίνα Παπούλια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αντετοκούνμπο – Σενγκούν: Τέλος η κόντρα – «Ο αθλητισμός ενώνει, γράφει ο Γιάννης – Τρέφω μεγάλο σεβασμό για τους Έλληνες, λέει ο Τούρκος
- Γάζα: Ανελέητο σφυροκόπημα του Ισραήλ από στεριά και αέρα – Εικόνες βιβλικής καταστροφής – Καραβάνια αμάχων Παλαιστινίων ψάχνουν οδό διαφυγής – Βίντεο
- «The Chase»: Πρεμιέρα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 18:30 – Τρέϊλερ
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το απολαυστικό βίντεο να τραγουδά με την κόρη της
- Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο UEFA ChampionsLeague είναι στο MEGA
- «Απαραίτητο φως» – Από το ERTFLIX στην ΕΡΤ1: Η σειρά, που ενθουσίασε το κοινό, μας ταξιδεύει στην Αθήνα της γερμανικής Κατοχής και της δεκαετίας του 2000
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook