Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει στο ΟΡΕΝ κοτόπουλο με μπύρα στην γάστρα και πιλάφι με κρούστα.

Υλικά συνταγής: 1 κοτόπουλο, 1 κουτάκι μπύρα (330 ml), 2 καρότα κομμένα σε φέτες, 2 πιπεριές κομ. σε κομμάτια, 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, 10 τοματίνια κομμένα στα τέσσερα, 1κ.σ πάπρικα γλυκιά, 1κ.σ ελαιόλαδο, 1 κ.σ αλεύρι, φλούδα από 1 λεμόνι, λίγα φύλλα μυρωδικά (μαϊντανό, δεντρολίβανο, θυμάρι), αλάτι και πιπέρι. Για το περσικό πιλάφι με πελτέ και σαφράν: 1 σακουλάκι ρύζι μπασμάτι (500 γρ.), 4 κ.σ πελτέ, 2 κ.σ βούτυρο, 2 κ.σ ελαιόλαδο, 1 κ.γ κουρκουμά ή 7-8 στήμονες σαφράν, αλάτι και πιπέρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις