Μπροστά στα μέλη της οικογένειας του οι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν σήμερα το μεσημέρι τον Γιάννη Σκαφτούρο, στο εξοχικό του στη Βοιωτία.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος, γνωστός άνθρωπος της νύχτας, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για πολλές «βαριές» υποθέσεις, μεταξύ αυτών και για την απαγωγή του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Η μαφιόζικη εκτέλεση στα Δερβενοχώρια στη Βοιωτ’ια έγινε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, όταν τουλάχιστον τρεις δράστες, που επέβαιναν σε μηχανές μεγάλου κυβισμού, όρμησαν στην αυλή του σπιτιού και «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον 55χρονο.

Η μαφιόζικη εκτέλεση είχε και τραυματίες, καθώς η κόρη του 55χρονου, τραυματίστηκε ελαφριά στα πόδια, καθώς και ο κολλητός του φίλος Χρήστος Μπασόπουλος, ο οποίος μάλιστα έβγαλε όπλο και κυνήγησε για αρκετή ώρα τους δράστες.

Λίγες ώρες αργότερα, μία από τις κόρες του, Γιάννη Σκαφτούρου, η Κατερίνα, μέσα από κάποια insta stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιέγραψε τα όσα βίωσε, ενώ παραμένει σοκαρισμένη.

Το βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας το flash.gr καθώς ο λογαριασμός της νεαρής κοπέλας είναι ιδιωτικός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook