Μία λαχταριστή, καλοκαιρινή συνταγή ετοίμασε ο σεφ στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη».

Υλικά για τη συνταγή:

1 λαυράκι ολόκληρο καθαρισμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μαραθόριζα (φινόκιο) κομμένη julliene
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
8 τοματίνια κομμένα στη μέση
2 κ.σ ελιές ψιλοκομμένες
2 κ.σ κάπαρη ψιλοκομμένη
1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
5 φύλλα βασιλικού
αλάτι και φρέσκο πιπέρι
1/2 κούπα λευκό κρασί

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις