Νέα Ερυθραία: Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς [βίντεο]
Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, επιχείρησαν να σταματήσουν μηχανή με δυο επιβάτες για να τους υποβάλλουν σε έλεγχο.
Ο οδηγός όμως αντί να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών, επιτάχυνε και προσπάθησε να ξεφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνοδηγός πυροβόλησε κατά των αστυνομικών που τους καταδίωξαν.
Ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε στο γεγονός κάνοντας λόγο για ακόμη ένα περιστατικό ανάλογο με αυτό που συνέβη πριν από λίγες μέρες στον Διόνυσο, όταν μπουκαδόροι επιχείρησαν αν εμβολίσουν αστυνομικά οχήματα για να αποφύγουν τη σύλληψη.
Οι ομάδες αυτές έχουν συγκεκριμένη οδό διαφυγής και μπαίνουν στην Αττική Οδό, όπου σπάνε τις μπάρες για να ξεφύγουν. Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, στο χθεσινό περιστατικό δεν πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών αλλά χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες εναντίον τους για να περιορίσουν μεταξύ άλλων και την ορατότητα τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου και Καρυστιανού: «Σκηνές Άγριας Δύσης, τραμπουκισμοί, φασιστική νοοτροπία, θέλουν να μην γίνει η δίκη για τα Τέμπη»
- Μάρτζυ Λαζάρου: «Δεν ταίριαξα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη» -«Βίωσα κακοποίηση… Φοβόμουν, ντρεπόμουν να μιλήσω» (βίντεο)
- Το Ιράν κρέμασε δημόσια 19χρονο παλαιστή που συμμετείχε στις διαδηλώσεις – Καταγγελίες ότι βασανίστηκε
- Νεκρός ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης Αλί Μοχάμεντ Ναϊνί μετά από ισραηλινή επιδρομή
- Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Βαριά ήττα για το τριφύλλι – Τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο της πρόκρισης
- Καρυστιανού: «Καταδικάζουμε τη βασιλεία της ομερτά στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας» – Η φωτογραφία με Μαρία Γρατσία και Ζωή Κωνσταντοπούλου
- ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Απογοήτευσε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League
- Δημοσκοπήσεις – Metron Analysis και MRB: Σε άνοδο σχεδόν δύο μονάδων, η ΝΔ, φτάνει στο 31,1% – Λάθος ο πόλεμος στο Ιράν, λένε οι πολίτες, «όχι» στην αποστολή ναυτικών δυνάμεων στο στενό του Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook