Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε της εκλογές το ’15 και ο Νίκος Παππάς μπήκε στο γήπεδο των ΜΜΕ ως… νεοσύλλεκτος καταδρομέας για να …ξεσκίσει, όπως νόμιζε, τα «καθεστωτικά Μέσα Ενημέρωσης».

Τι αφέλεια!

Πέρασαν τα χρόνια και ο Παππάς εξελίχτηκε σε ένα πελώριο πρόβλημα για τον Αλέξη Τσίπρα..

Με την χωρίς «φρένα» συμπεριφορά του ο Παππάς αντί να χτίσει συμμαχίες με τα πανίσχυρα ΜΜΕ το έπαιξε  “Πάντσο Βίλα” της κακιάς ώρας και κατάφερε να βρεθούν τα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης απέναντι στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή την περίοδο ο Αλέξης προσπαθεί να «χτίσει» απο την αρχή τις σχέσεις του με τα ΜΜΕ, αλλά η ζημιά που έχει κάνει ο Παππάς είναι ανεπανόρθωτη.

Ο Μητσοτάκης εμφανίζεται κυρίαρχος σε τηλεοράσεις, εφημερίδες και sites και δεν …ιδρώνει για τα όποια λάθη γίνονται, γιατί έχει ισχυρή ασπίδα που «διορθώνουν» με προθυμία την εικόνα…

Ο Νίκος Παππάς είναι ένα από τα πολύ μεγάλα προβλήματα για τον πρώην πρωθυπουργό και εξακολουθεί να βάζει τρικλοποδιές και στην σημερινή ομάδα του Αλέξη Τσίπρα.

Είναι γνωστό σε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι σχέσεις του με τον σημερινό γραμματέα Δημήτρη Τζανακόπουλο είναι στο χειρότερο σημείο…Δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι…

Και δεν είναι ότι έχει μόνον με τον Τζανακόπουλο κάκιστες σχέσεις είναι πολλά τα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλουν καμμία σχέση μαζί του.

Αρνητικό «ταμείο» για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα ο Νίκος Παππάς.

Έκανε τόση ζημιά  στο κόμμα του που δεν κατάφερε ούτε ο Μητσοτάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook