Μόνο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας «παρασημοφορούνται» οι επιτελέσαντες πλημμεληματικά –για να μην χρησιμοποιήσουμε βαρύτερο όρο– τα καθήκοντα τους.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι σε δύο συστημικές τράπεζες αναβαθμισμένο και… ηγετικό ρόλο έχουν στελέχη που με τις παράνομες ενέργειες τους συνέβαλαν σε ένα από τα μεγαλύτερα κανόνια στην ιστορία της Ελληνικής οικονομίας;

Δέχονταν να ανανεώνουν τη σχέση και τα τραπεζικά όρια πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ (ναι δισ. ευρώ!) της αλυσίδας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ κάθε χρόνο, παράτυπα δίχως να λαμβάνουν ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και ισολογισμούς.

Έκλειναν και από ιδιοτέλεια, επί σειρά ετών, τα μάτια στο κυοφορούμενο κανόνι. Από την άλλη μεριά, στους μεροκαματιάρηδες επαγγελματίες δεν χαρίζουν ούτε κάστανο -οι συστημικές τράπεζες- αν λείπει το παραμικρό «χαρτί» για να ανανεώνουν τα πενιχρά ετήσια όρια τους…

Ευτυχώς που βρέθηκε ο Σκλαβενίτης και κάλυψε μέρος της τεράστιας ζημιάς που προξένησαν με την πολιτική τους τα χρυσοπληρωμένα golden boys ώστε να απολαμβάνουν μισθάρες, bonus και… ζωάρα τη «χρυσή» τραπεζική 15ετία από το 1995 έως το 2010.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook