Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από τρείς μήνες έκλεισε τον Ανδρέα Γεωργίου για τη νέα σεζόν να έρθει στο MEGA, μια κίνηση που σίγουρα θα προσφέρει πολλά στο κανάλι του.

Ο Γεωργίου προέρχεται από μεγάλες επιτυχίες τόσο στον ΑΝΤ1 παλαιότερα όσο και φέτος στο ΣΚΑΙ και είναι βέβαιο ότι η δουλειά του στο ΜΕΓΚΑ θα είναι πολύ αποδοτική κάτι που χρειάζεται ασφαλώς το κανάλι του Μαρινάκη.

Η δεύτερη μεγάλη μεταγραφή στο MEGA είναι αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα. Αυτό που είναι κρίσιμο για τη συνεργασία της Μενεγάκη με το MEGA είναι η απόδοση της λαμπερής παρουσιάστριας και η προσαρμογή της στα νέα δεδομένα της τηλεοπτικής πραγματικότητας.

Θα μπορέσει να κινηθεί σε αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης ή θα «ταλαιπωρηθεί» στα 9αρια και στα 10αρια που έκανε  την τελευταία διετία στον ALPHA;

Το άλλο μεγάλο στοίχημα του ιδιοκτήτη του MEGA είναι ο ενημερωτικός τομέας.

Είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αλλά διαψεύστηκαν.

Το δελτίο είναι τελευταίο από τον ανταγωνισμό και πολλές φορές έρχεται και κάτω από το δελτίο της ΕΡΤ1.

Δηλαδή σκέτη απογοήτευση…

Τον ενημερωτικό τομέα διασώζει η εκπομπή του Ευαγγελάτου που πάει εξαιρετικά και οι καλές επιδόσεις της πρωϊνής εκπομπής με Χασαπόπουλο – Βούλγαρη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα φέρει ικανούς επαγγελματίες τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες στην ενημέρωση του MEGA γιατί είναι αποφασισμένος το κανάλι του να εμφανιστεί με μια άλλη εικόνα τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook