Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai, Τιερί Νεβίλ, έκανε τον ταχύτερο χρόνο στην Υπερειδική που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, αποτελώντας τον θριαμβευτή της πρώτης ημέρας του EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο Νεβίλ κατέκτησε την πρώτη θέση στην Υπερειδική του EKO Ράλλυ Ακρόπολις με χρόνο 1:58.4, ενώ μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου πίσω του βρέθηκε ο Φινλανδός, Τίμου Σούνινεν, ο οποίος οδηγεί για την Hyundai στο WRC2.


Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Ισπανός Ντάνι Σόρντο, επίσης της Hyundai Motorsport.Οι Τάνακ, Λεμπ και Ροβάνπερα ακολούθησαν στην κατάταξη.

Ταχύτεροι Έλληνες της Υπερειδικής ήταν οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος, με Hyundai i20 Rally2.

Υπερθέαμα στην υπερειδική του ΟΑΚΑ – «Φωτιές» πετάνε τα θηρία του WRC

Φαντασμαγορική βραδιά στο ΟΑΚΑ με την έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022, χτές Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου. Τα βλέμματα των φίλων του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι στραμμένα στη χώρα μας, με την εικόνα να φτάνει σε 150 χώρες του πλανήτη.

Τα περάσματα των αγωνιστικών αυτοκινήτων που παίρνουν μέρος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 κατά την υπερειδική του ΟΑΚΑ παρακολουθούν τουλάχιστον 50.000 θεατές στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Ταυτόχρονα, περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές από 150 χώρες του κόσμου απολαμβάνουν το πέρασμα (ανά ζευγάρια) 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων από την ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ.


Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού ή αλλιώς το Ράλλυ στη χώρα των Θεών, θα διαρκέσει έως την Κυριακή, 11 του μήνα, οπότε και θα πέσει η καρό σημαία στο Ελευθεροχώρι Φθιώτιδας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook