Με την παραγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού Smart Brabus 92R, να περιορίζεται στα μόλις 50 αντίτυπα, η τιμή εκτοξεύεται πάνω από τα 46.000 ευρώ!

Η Brabus είναι ίσως η γνωστότερη εταιρεία βελτιώσεων και αναβαθμίσεων των οχημάτων της Mercedes-Benz. Tο τελευταίο έργο της εταιρείας βασίζεται για άλλη μια φορά σε ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης.

Το λεγόμενο Brabus 92R περιγράφεται ως “supercar για την πόλη” χάρη στη νέα αναβαθμισμένη λειτουργία οδήγησης Sport+, η οποία αυξάνει την μέγιστη απόδοση σε 92 ίππους και 180Nm ροπής. Η εταιρεία υπόσχεται ένα σπριντ από 0 σε 100 χιλιόμετρα ανά ώρα σε 10,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα παραμένει αμετάβλητη στα 130 χλμ./ώρα.

Αισθητικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και σπλίτερ, τις προεκτάσεις στα μαρσπιέ, τις εντυπωσιακές ζάντες 18″ με οχτώ διπλές ακτίνες, τον πίσω διαχύτη με κόκκινες λεπτομέρειες και τα εμβλήματα Brabus. Σε αντίθεση με το Brabus Ultimate E το 92R δεν έχει τις προεκτάσεις των φτερών εμπρός και πίσω, ούτε την κόκκινη υφασμάτινη οροφή.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει air condition, infotainment με navigation, δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, μια αριθμημένη πλακέτα στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας και μικρές σπορ πινελιές που δείχνουν πως αυτό δεν είναι ένα τυπικό smart.

Πηγή: Drive.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook