Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "γνώρισε" το αυτοκίνητο πριν περίπου δύο χρόνια στο Μόντε Κάρλο όπου βρισκόταν για το Grand Slam, το ερωτεύτηκε και φυσικά το απέκτησε!

«Είμαι υπερήφανος που είμαι πια ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου Tesla», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς,, το οποίο απολαμβάνει… αθόρυβα (όπως αθόρυβο είναι και αυτό) εδώ και 2 χρόνια. Αποκάλυψε μάλιστα και το… όνομά του, αφού όπως ενημέρωσε, θα το φωνάζει «Τζούλιους».

Ο αθλητής είναι θαυμαστής της Tesla και δηλώνει ενθουσιασμένος με το αυτοκίνητο για το οποίο περίμενε πάνω από 4 μήνες σε λίστα αναμονής.

Πρόκειται για την έκδοση Long Range, στην οποία το Model 3 προσφέρει πλέον 20 χιλιόμετρα αυτονομίας περισσότερα από πριν με βάση τον κύκλο μέτρησης WLTP, αγγίζοντας ονομαστικά τα 580 χλμ. με μια πλήρη φόρτιση. Θυμίζουμε ότι υπάρχει και η αρχική έκδοση Standard Range με έναν ηλεκτροκινητήρα και αυτονομία 448 χλμ., καθώς και η πιο γρήγορη έκδοση Performance, με αυτονομία 567 χλμ.

Tο νέο αυτοκίνητό του, είχε παρουσιάσει στους διαδικτυακούς του φίλους, ο πρωταθλητής μας, Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας, γνώρισε από κοντά το Tesla Model 3 Αutopilot παρέα με φίλους και συνεργάτες (μετά το 4.26).

Με πληροφορίες από newsauto.gr/ drive.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook