Η DS Automobiles παρουσίασε χθες το νέο DS 4, που γίνεται το τέταρτο μοντέλο της γκάμας

Τρία χρόνια μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής του DS 4 έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου νέας γενιάς, που βασίζεται –όπως και τα DS 7 Crossback και DS 9- στο πάτωμα ΕΜΡ2 του ομίλου PSA, ενώ θα είναι και το πρώτο αυτοκίνητο της μάρκας το οποίο θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Opel στο Ρίσελσχαϊμ της Γερμανίας. Η DS παρουσίασε με τη…μία τρεις διαφορετικές εκδόσεις.

To γαλλικό μοντέλο θα κατασκευάζεται στη Γερμανία.
Το mainstream κλασικό πεντάθυρο χάτσμπακ, μία έκδοση Cross με σχεδιαστικά χαρακτηριστικά εκτός δρόμου και την σπορ εκδοχή Performance Line. Εδώ να πούμε, ότι το λανσάρισμα του made in Germany γαλλικού μοντέλου έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο τρίμηνο του 2021.

Το νέο DS4 δείχνει σαφώς δυναμικότερο σε σχέση με το προηγούμενο, μάλιστα με μία φευγαλέα ματιά θα μπορούσες να το μπερδέψεις και με SUV. Στη μάσκα του κυριαρχεί ένα πλέγμα φωτιστικών σωμάτων με προβολείς Matrix-LED και με το φως ημέρας να κατεβαίνει μέχρι την ποδιά του αμαξώματος, ενώ δεν λείπουν βεβαίως οι χαρακτηριστικές μεγάλες γρίλιες που αποτελούν σήμα κατατεθέν όλων των DS.

Οι εξωτερικές διαστάσεις του νέου DS 4 έχουν αυξηθεί ελαφρά συγκριτικά με τις αντίστοιχες του προηγούμενου μοντέλου. Ετσι φτάνει το μήκος του πεντάθυρου αμαξώματος τα 4,40 μ., το πλάτος τα 1,83 μ. και το ύψος τα 1,47 μ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook