Ένα βίντεο ντοκουμέντο που μαρτυρά εμπρησμό στα Σπάτα, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη, έδωσε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Ένας άνδρας με μαύρα κρύβεται πίσω από δέντρο, στην περιοχή των Σπάτων ενώ γύρω μαίνεται η πυρκαγιά από την Πεντέλη, μετά από λίγο απομακρύνεται με γρήγορο βήμα και στο σημείο ξεσπά νέα εστία φωτιάς.

Βίντεο ντοκουμέντο από πιθανό εμπρησμό στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή τους οι ελληνικές αρχές.

Το υλικό καταγράφηκε από κάμερα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Χριστούπολη Σπάτων, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο Πανόραμα της Παλλήνης, την ίδια στιγμή που οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν.

Στο βίντεο, που παρουσίασε ο Alpha, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζεται ένα άνδρας με μαύρα ρούχα να περνάει από το σημείο και να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο. Λίγο αργότερα απομακρύνεται με γρήγορο βήμα και στο σημείο φαίνεται να ξεσπάει νέα εστία φωτιάς.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

Το βίντεο εξετάζεται από τους ειδικούς της ΕΛΑΣ, οι οποίοι καταβάλουν προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τον άνδρα που εμφανίζεται στο υλικό.

Η καταγγελία

«Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες» καταγγέλλει γείτονας.

«Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο» αναφέρει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook