Είναι μια επιβράβευση και όχι αυτοσκοπός, είπε η αριστούχος από τη Νάξο που περνάει στην Ιατρική Αθηνών με 19.660 μόρια.

Η Κατερίνα Βάβουλα, κατάγεται από την όμορφη Νάξο και έγραψε καθαρό 20 στη Φυσική και τη Χημεία, 19.7 στη Βιολογία και 18.6 στην Εκθεση, φτάνοντας συνολικό βαθμό στον τομέα Υγείας 19.660 μόρια.

Η Κατερίνα Βάβουλα, η οποία ήρθε πρώτη σε συνολικό βαθμό στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έμαθε σήμερα αυτό που περίμενε και δεν ήταν άλλο από την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μάλιστα πρώτη, καθώς οι βαθμοί της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί.

Φυσικά, με τέτοιους βαθμούς θα μπορούσε να μπει όπου ήθελε, ωστόσο η Κατερίνα ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, έχοντας στόχο την Ιατρική.

Όπως διαβάζουμε στο naxospress.gr, η Κατερίνα ακολούθησε από μικρή συγκεκριμένο πρόγραμμα, καθώς προέρχεται από εκπαιδευτική και αθλητική οικογένεια, ενώ, όπως δήλωσε η ίδια: «Η Ιατρική απλά μου προέκυψε, αλλά δεν το επιδίωξα. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα περάσω στη σχολή αυτή. Και σήμερα ήθελα να το δω… Να βεβαιωθώ. Είναι μία επιβράβευση αλλά όχι αυτοσκοπός. Δεν μπήκα στη λογική να είμαι πρώτη ή δεύτερη ή τρίτη. Δεν το επιδίωξα. Αλλά το ευχαριστήθηκα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook