«Έχουμε πολλά κρούσματα αλλά η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι διαχειρίσιμη», είπε η Ματίνα Παγώνη για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Γι αυτό το λόγο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ζήτησε από τον κόσμο να κάνει «διακοπές με μάσκα και λογική» εκτιμώντας πάντως ότι η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού αυτό τον καιρό ήταν αναμενόμενη. Η Ματίνα Παγώνη, […]

«Έχουμε πολλά κρούσματα αλλά η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι διαχειρίσιμη», είπε η Ματίνα Παγώνη για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Γι αυτό το λόγο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ζήτησε από τον κόσμο να κάνει «διακοπές με μάσκα και λογική» εκτιμώντας πάντως ότι η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού αυτό τον καιρό ήταν αναμενόμενη.

Η Ματίνα Παγώνη, μίλησε στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» για την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών.

«Έχουμε πολλά κρούσματα αλλά η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι διαχειρίσιμη. Όμως, ο κορωνοϊός είναι εδώ, όπως και οι υποπαραλλαγές που προκαλούν υψηλό πυρετό», τόνισε.

Εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις εικόνες από τα λιμάνια της χώρας, με τους δεκάδες νέους που ταξιδεύουν φορώντας μάσκα: «Σωστά ξεκινά ο κόσμος τις διακοπές με μάσκα. Έχει γίνει συνείδηση πλέον ότι η μάσκα σώζει ζωές» είπε και συμπλήρωσε ότι «είναι αναμενόμενα τα κρούσματα αυτόν τον καιρό, όταν οι νέοι θα ταξιδέψουν, θα βγουν, θα χορέψουν».

Ωστόσο, συμβούλεψε να συνδυάσουμε τη λογική με τη διασκέδαση, σημειώνοντας ότι είναι πολύ σημαντικό πριν φύγει κάποιος για διακοπές κι αφού γυρίσει από αυτές να κάνει ένα rapid test.

Σε ερώτηση για το εάν έχει βλέψεις και για άλλες δραστηριότητες πέρα από τα νοσοκομεία, δηλαδή αν θα κατέβει στην πολιτική, η Ματίνα Παγώνη απάντησε: «Δεν αποφασίζω εγώ αλλά ο πρωθυπουργός…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook