Εύβοια: Σε ΜΕΘ ο 6χρονος που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ (video)

Σοκ προκαλεί η είδηση της επίθεσης ενός σκυλιού ράτσας ροτβάϊλερ στην Εύβοια σε ένα εξάχρονο αγόρι το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά από τις δαγκωματιές στο κεφάλι και τα πλευρά.
Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται μετά από πολύωρο χειρουργείο το 6χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο ράτσας ροτβάιλερ στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων.
Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού στην Εύβοια.
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 11.00 το πρωί ένας σκύλος Ροντβάιλερ ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του στην παραλία και επιτέθηκε δαγκώνοντας ένα 6χρονο αγοράκι το οποίο βρισκόταν με την οικογένεια του κοντά στο σημείο. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 6χρονο ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά στο Κ.Υ. Ψαχνών ενώ εσπευσμένα λίγη ώρα αργότερα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.
Το σκυλί τραυμάτισε σοβαρά το παιδί με δαγκωματιές στο κεφάλι και τα πλευρά. Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελισάβετ Μουτάφη: «Απειλούσαν να με κλειδώσουν στην εκκλησία»
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αρχίζει δίαιτα μετά τα …5 κιλά παραπάνω που έδειξε η ζυγαριά της! (εικόνες&video)
- Ζάππειο: Μητσοτάκης και Δένδιας στα εγκαίνια της έκθεσης των έργων του Έντι Ράμα
- ΔΕΗ: Νέα μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος τον Απρίλιο
- Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Οι νόμιμες αξιώσεις της Ελλάδας κατά της Γερμανίας ως προς τις επιπτώσεις της ναζιστικής θηριωδίας κατά την διάρκεια της κατοχής
- Βασίλης Καρράς: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας του – Χαμογελαστός και αδυνατισμένος
- Εισαγγελία Εφετών: Ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα σε βάρος του Ανδρέα Πάτση , της πρώην και νυν συζύγου
- Καραμανλής – Βουλή: Οι 5 δικλείδες ασφαλείας που δεν εφαρμόστηκαν στην τραγωδία των Τεμπών – «Μονταζιέρα του ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση μου περί ασφαλείας»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook