Aγωνία για δύο αγνοούμενους κολυμβητές στα Λεγραινά Σουνίου – Μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωση έχει στήσει το Λιμενικό για δύο κολυμβητές που αγνοούνται από χτές το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή Λεγραινών –Σουνίου.
Οι κολυμβητές που αγνοούνται στα Λεγραινά Σουνίου είναι ένας 46χρονος και μια 62χρονη τα ίχνη των οποίων χάθηκαν ενώ κολυμπούσαν στην περιοχή, όπου πνέουν άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.
Το λιμενικό ενημερώθηκε για το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής από παραθεριστές που ανησύχησαν όταν είδαν ότι ο άνδρας και η γυναίκα δεν επέστρεφαν στα πράγματα που είχαν αφήσει στην παραλία, ανέφερε ο Νίκος Κοκκαλάς, εκπρόσωπος τύπου Υπουργείου Ναυτιλίας μιλώντας στην ΕΡΤ.
Στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετέχουν ένα πλοίο και δύο περιπολικά οχήματα του Λιμενικού, ενώ από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στο Τέξας: 27 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – 27 τα αγνοούμενα κοριτσάκια από την κατασκήνωση Camp Mystic
- Το Happy Traveller στη Νήσο Μαν – Κυριακή 6 Ιουλίου στις 16.40, στον ΣΚΑΪ
- Καιρός: Τετραήμερος καύσωνας από αύριο και μετά θυελλώδεις άνεμοι και μεγάλος κίνδυνος για πυρκαγιά
- Θύμα διάρρηξης ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας, πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών» – Βίντεο
- Θεσπρωτία: Ξηλώθηκε ολόκληρο το τελωνείο Μαυρομματίου – Οι διάλογοι της ντροπής – Στον ανακριτή οι 14 κατηγορούμενοι
- Δέσποινα Μοιραράκη: «Είμαι άνθρωπος του πάθους δεν με συγκινούν τα ποταπά, θέλω ένταση στην ζωή μου» (βίντεο)
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Η «Καθημερινή» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook