Σε εξέλιξη είναι εδώ και εβδομάδες Έρευνα του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας για το αν υπάρχει κύκλωμα κλοπής «καθαρών» διαβατηρίων τουριστών που καταλήγουν σε σπείρες διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Οι έρευνες γίνονται μετά από προκαταρκτική εξέταση που διέταξε η Εισαγγελία και αφορά σε κλεμμένα διαβατήρια τουριστών τα οποία καταλήγουν σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών με σημείο αιχμής αν εμπλέκονται και εν ενεργεία αστυνομικοί.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε έφοδος και σε σπίτι πρώην διοικητή Αστυνομικού Τμήματος δημοφιλούς νησιού των Κυκλάδων, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι «Αδιάφθοροι» έχουν εντοπίσει χρηματικό ποσό και διερευνούν τον τρόπο απόκτησής του, χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό μέχρι στιγμής.

Η Εισαγγελία παρενέβη και διέταξε προκαταρκτική έρευνα, καθώς τους τελευταίους δυο μήνες παρατηρήθηκε να «εξαφανίζονται» διαβατήρια τουριστών που έρχονται να περάσουν τις διακοπές τους σε διάφορα νησιά των Κυκλάδων, κάποια από τα οποία βρέθηκαν στη συνέχεια στα χέρια παράνομων διακινητών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook