Η ηλικιωμένη στον Λαγκαδά λέει ότι επιδίωξε μόνο να τρομάξει το σκυλί, για να φύγει και να μπορέσει εκείνη να περπατήσει, χωρίς να την δαγκώσει

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στον Λαγκαδά έγινε δέκτης πολλών αρνητικών σχολίων, όταν βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την έδειχνε να πετάει το μπαστούνι της σε ένα σκύλο που κοιμόταν στη γειτονιά της, με συνέπεια το ζώο να φύγει ουρλιάζοντας.

Η 75χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία, μίλησε στον Alpha και εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της, τονίζοντας πως δεν έχει πρόθεση να βλάψει το ζώο. «Το είδα που ήταν ξαπλωμένο, νόμιζα πως ήταν ξύπνιο και δεν έφευγε. Δεν ήθελα να το χτυπήσω, τι μου έκανε το ζώο για να το χτυπήσω; Ήθελα μόνο να το τρομάξω για να φύγει και να μπορώ να περπατήσω».

Η 75χρονη λέει πως στο παρελθόν έχει πέσει θύμα επίθεσης σκύλου και αυτό την έχει κάνει επιφυλακτική απέναντι στα αδέσποτα. «Ο φόβος με έκανε να ρίξω το μπαστούνι στο σκυλί, για να μπορέσω να περπατήσω χωρίς να με δαγκώσει».

Εκείνη την ημέρα, όπως υποστηρίζει, παρά τα κινητικά της προβλήματα βγήκε μια βόλτα μέχρι τον κεντρικό δρόμο, στο χωριό Χρυσαυγή του Λαγκαδά. «Δεν κατάλαβα πως κοιμόταν, δεν βλέπω καλά και δεν ακούω. Έχω προβλήματα υγείας, έχω αστάθεια, δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Γυρίζω το κεφάλι μου, χάνω των βηματισμό μου και πέφτω. Μόνο το πεζοδρόμιο έχω για να με βοηθάει».

Θεσσαλονίκη: Σάλος με βίντεο που δείχνει ηλικιωμένη να πετάει μπαστούνι σε σκυλί

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στην αυλή του σπιτιού της γυναίκας. Δεν μπόρεσε να διακρίνει ποιο ήταν το σκυλί, ώστε να καταλάβει ποια θα ήταν η αντίδρασή του, σε περίπτωση που το πλησιάζε. «Φοβήθηκα, ήταν μεγάλο το σκυλί και πέταξα το μπαστούνι μου».

Σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ευζωίας ζώων συντροφιάς, ενώ ισχυρίζεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ένα λάθος. «Είχα παλιά ζώο, τώρα δεν μπορώ να τα φροντίσω. Εδώ δεν μπορώ να βάλω νερό για εμένα, πώς θα το κάνω για ένα ζώο. Ποτέ δεν έχω ξαναπετάξει μπαστούνι σε σκύλο. Εδώ ο χώρος γέμιζε σκυλιά για 9 μήνες και δεν τα πείραζα ποτέ».

Ο σκύλος δεν τραυματίστηκε και όπως λέει η ίδια, εξακολουθεί να συχνάζει στην ίδια γειτονιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook