Ανείπωτη τραγωδία στη Χαλκιδική για έναν 15χρονο που πνίγηκε ενώ έκανε μπάνιο με την παρέα του στα Νέα Φλογητά , την Κυριακή το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο ξάδερφος του 15χρονου, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στην παραλία των Νέων Φλογητών στη Χαλκιδική για μπάνιο, τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν. Όταν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα τον πλησίασε και είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.

Μόλις ο πατέρας του 15χρονου ενημερώθηκε για τον θάνατο του γιού του, λιποθύμησε από το σοκ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Λουόμενοι έβγαλαν τον ανήλικο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.

Στην παραλία υπήρχε ναυαγοσώστης, ενώ για την επαναφορά του άτυχου νεαρού χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής που υπήρχε στο σημείο.
Για το τραγικό περιστατικό μίλησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέων Φλογητών, Άγγελος Ιωαννίδης ο οποίος τόνισε πως έγινε ό,τι ήταν δυνατόν για να σωθεί το παιδί όμως τελικά κατέληξε.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «το παιδί φαίνεται πως ήρθε με την παρέα του από Θεσσαλονίκη με λεωφορείο για μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο. Την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα έπαθε μάλλον ανακοπή, όμως ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες για το πως έγινε. Αμέσως τον έβγαλαν έξω, υπήρχε και ναυαγοσώστης στην περιοχή και άρχισαν να κάνουν μαλάξεις».

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του παιδιού. Ήταν μοναχοπαίδι, από μία εξαιρετική οικογένεια και ο θάνατός του μας πονάει όλους. Πρόκειται για μία τραγωδία και είναι πραγματικά πολύ λυπηρό», ανέφερε στο protothema.gr η Κατερίνα Ιγνατιάδου, δήμαρχος Σκύδρας, από όπου καταγόταν ο 15χρονος.

«Είχε πάει εκδρομή με τους φίλους του στην Χαλκιδική, ωστόσο δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε. Είναι μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για όλους μας και ιδιαίτερα για τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Ο θάνατος του παιδιού μας γέμισε θλίψη και πόνο», σημείωσε ακόμη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook