Τορίνο: Ολοκληρώθηκε η επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος στον 15χρονο Δημήτρη – «Όλα πήγαν καλά»
Ο 15χρονος Δημήτρης μετά το χειρουργείο, μεταφέρθηκε στη μονάδα του νοσοκομείου καθώς υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, μέχρι το παιδί να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση μεταμόσχευσης ήπατος για τον 15χρονο Δημήτρη, στο Τορίνο της Ιταλίας.
Έπειτα από ένα δύσκολο χειρουργείο το οποίο κράτησε 8,5 ώρες, όλα δείχνουν ότι πήγαν καλά.
«Όλα πήγαν καλά» ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις, στο thebest.gr ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης, από το νοσοκομείο Πατρών, ο οποίος συνόδευσε στην Ιταλία τον 15χρονο μαζί με τους γονείς του.
Ο15χρονος Δημήτρης μετά το χειρουργείο, μεταφέρθηκε στη μονάδα του νοσοκομείου καθώς υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, μέχρι το παιδί να επιστρέψει στην Ελλάδα.
O15χρονος Δημήτρης μεταφέρθηκε στην Ιταλία για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα στο ήπαρ που παρουσιάστηκε έπειτα από θερμοπληξία που υπέστη στο Μέτσοβο.
Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος, την περασμένη Παρασκευή, είχε πάει βόλτα στο Χαλίκι Ασπροποτάμου όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε, έχοντας υποστεί βαριά θερμοπληξία σε συνδυασμό με τη σοβαρή διαταραχή της ανιδρωσίας με την οποία έχει διαγνωστεί.
Μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και στη συνέχεια στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας, διακομίστηκε με αεροπλάτο του Ιδρύματος Νιάρχου, συνοδεία του γιατρού Ηλιάδη και νοσηλεύτριας, χαράματα της περασμένης Δευτέρας στην Ιταλία προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος, έχοντας εκδηλώσει οξεία ηπατική ανεπάρκεια.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γέννησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η εξομολόγηση της για τον πρόωρο ερχομό του γιου της και τους δύο μήνες στη θερμοκοιτίδα
- Φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω: Μήνυμα 112 για απομάκρυνση από Χαϊδάρι προς Περιστέρι – Μάχη για να μην φτάσουν οι φλόγες στο Ψυχιατρείο στο Δαφνί
- Xάος στην Θέουτα: 60.000 μετανάστες μπήκαν στην ισπανική πόλη της Αφρικής – Στους 34 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών (βίντεο)
- «Στον ψυχολόγο»: Επέστρεψε με εκρηκτικό single η Ειρήνη Ντίσιου!
- Η Έλλη Κασόλη εντάσσεται στη δημοσιογραφική ομάδα του ΕΡΤnews
- Φωτιά στη Βοιωτία: Πύρινος εφιάλτης στον Άγιο Βασίλειο – Απεγκλωβίστηκαν δια θαλάσσης 300 άτομα – Μάχη με τις φλόγες σε Αργολίδα και Αχαία, κάηκαν σπίτια – Μπαράζ 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Η Πολύζου με αγωγή κατά της Κωνσταντοπούλου, της ζητάει 500.000 ευρώ για επεισόδιο στο περιστύλιο της Βουλής
- Πύρινος εφιάλτης στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας – Δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης από θαλάσσης – «Θα καούμε ζωντανοί», οι εκκλήσεις βοήθειας των κατοίκων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook