Νέα στοιχεία βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τα κίνητρα πίσω από την άγρια δολοφονία της 36χρονης από έναν 40χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές, μέσα στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη.

Η 36χρονη και ο 40χρονος δούλευαν στην ίδια επιχείρηση και διατηρούσαν και ερωτική σχέση, ενώ ο σύζυγος του θύματος ήταν άνεργος και δανειζόταν χρήματα από τον φίλο της. Το γεγονός ότι η γυναίκα ήθελε να χωρίσουν αλλά και ότι του χρωστούσε χρήματα που δεν επέστρεφε είναι τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας της άτυχης γυναίκας στην Κυψέλη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη.

«Μαζεύτηκαν 20.000 ευρώ και δεν μου τα έδινε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε πως διέπραξε την ειδεχθή πράξη λέγοντας πως οταν του ζήτησε να χωρίσουν πήγε και αγόρασε ενα μαχαίρι απο την Ομόνοια, πήγε στο σπίτι της και της ζήτησε να κατέβει κάτω. Όταν εκείνη εμφανίστηκε της ζήτησε το λόγο για την απόφαση του χωρισμού και τα χρήματα. Και όταν αρνήθηκε να του επιστρέψει τα χρήματα όρμησε πάνω της και την έσφαξε.

Στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο και εξαφανίστηκε. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν το μαχαίρι, πήγαν στο κατάστημα της Ομόνοιας και κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη και λίγη ώρα αργότερα να του περάσουν χειροπέδες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook