Αύριο αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιταλία της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδάμπαλου, η οποία πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού των πρωτοετών, του Πολεμικού Ναυτικού.

Η σορός της ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδάμπαλου, θα μεταφερθεί αμέσως μετά με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 από τη Νάπολη της Ιταλίας στη Λάρισα για την κηδεία της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η νεαρή κοπέλα είχε μοιραστεί το ίδιο φαγητό και συγκεκριμένα το ίδιο μπέργκερ με μια φίλη της που και αυτή υπέστη τροφική δηλητηρίαση. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ η ναυτική δόκιμος μαζί με την παρέα της επισκέφθηκαν γνωστή αλυσίδα fast food στην Τυνησία σε μια στάση του πλοίου.

Εκεί η 19χρονη μοιράστηκε το φαγητό της με μια φίλη της ενώ όταν επέστρεψαν στον καράβι, 15 άτομα παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρίσκεται στη Νάπολη όπου έδεσε το καράβι ενώ Ιταλοί ιατροδικαστές διενεργούν την νεκροψία – νεκροτομή για να μπορέσουν να καταλάβουν τι συνέβη και έχασε τη ζωή της η 19χρονη δόκιμος.
Η Θάλεια Κορδαμπάλου είχε αναρρώσει από κορωνοϊό και είχε περάσει πέντε μέρες καραντίνα στον πλοίο. Στο εν λόγω εστιατόριο στην Τυνησία πήγε, αφού πρώτα είχε αρνητικό τεστ.

Στο γιατί και πώς μια τροφική δηλητηρίαση είχε αυτή την εξέλιξη για την 19χρονη δόκιμο θα απαντηθεί από την νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει αύριο Τρίτη από Ιταλό ιατροδικαστή στη Νάπολη. Η νεκροψία δεν έχει γίνει ακόμη διότι ακολουθούν συγκεκριμένο αυστηρό πρωτόκολλο λόγω Covid. Έπειτα από μεγάλες προσπάθειες του ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας η νεκροψία θα γίνει αύριο. Το απόγευμα της Τρίτης, μετά τη διενέργεια της νεκροτομής στη σορό της Θάλειας, το σώμα της ναυτικής δοκίμου θα μεταφερθεί από τη Νάπολη στη Λάρισα με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 στο οποίο θα επιβαίνουν και οι γονείς της κοπέλας που βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα στην ιταλική πόλη για να παραλάβουν τη σορό της κόρης τους. Η κηδεία της Θάλειας Κορδαμπάλου θα τελεστεί το μεσημέρι της Πέμπτης στη 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook