Ο άντρας που δολοφονήθηκε με 14 σφαίρες τα ξημερώματα της Κυριακής σε κεντρικό δρόμο των Πετραλώνων και ταυτοποιήθηκε και είναι ο δράστης της διπλής απόπειρας δολοφονίας δύο αγνώστων στην πλατεία Βάθη, την περασμένη Παρασκευή.

Από την πρώτη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του άνδρα Τούρκου υπηκόου κουρδικής καταγωγής στα Πετράλωνα, το σενάριο που εξέταζαν οι Αρχές ήταν το συμβόλαιο θανάτου ή τα αντίποινα καθώς δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι ανάμεσα στους δράστες και το θύμα είχε προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός.

Και επιβεβαιώθηκαν καθώς με τα νέα στοιχεία θεωρείται βέβαιο ότι η φονική επίθεση στα Πετράλωνα είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα «γαζώθηκε» από δύο αγνώστους που στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι σφαίρες τον βρήκαν σε θώρακα και πρόσωπο. Μάλιστα, το πρόσωπο του θύματος έχει παραμορφωθεί. Τρύπες από σφαίρες υπάρχουν και σε οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στη συγκεκριμένη οδό.

Όταν οι δράστες άνοιξαν πυρ το θύμα προσπάθησε τραυματισμένο να διαφύγει, ωστόσο, εκείνοι συνέχισαν τους πυροβολισμούς και τον αποτελείωσαν.

Το επεισόδιο στη πλατεία Βάθη

Την Παρασκευή, το μεσημέρι το θύμα των Πετραλώνων πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο άντρες στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στις 14:52. Πριν τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανθρώπων κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ακολούθως, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των άλλων δυο, τους οποίους τραυμάτισε, έκρυψε το όπλο και διέφυγε με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας τραυματίας, 22 ετών, χτυπημένος στο κεφάλι και τον λαιμό, έπεσε στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.

Ο έτερος τραυματίας, 27 ετών, που είχε δεχτεί σφαίρα στην πλάτη, έφτασε μόνος του, πεζός, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσε για το περιστατικό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook