Νέα στοιχεία περιπλέκουν τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου άνδρα στον Κεραμεικό που βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άγρια δολοφονία του 50χρονου στον Κεραμεικό από παρέα νεαρών οι οποίοι φέρεται να τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου, επειδή πείραζε τις κοπέλες τους.

Ωστόσο μετά την ιατροδικαστική εξέταση που ως αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα αναφέρει την ανακοπή καρδιάς περιπλέκεται η έρευνα των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί καλούνται πλέον να απαντήσουν στο ερώτημα αν η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 50χρονος ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ότι δέχθηκε ο άνδρας, ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο ο 50χρονος να μην χτυπήθηκε ποτέ από αγνώστους και τα σπασμένα δόντια και σαγόνι που διαπιστώθηκαν ότι είχε να είναι αποτέλεσμα πτώσης του από τα παθολογικά αίτια που προκάλεσαν την ανακοπή καρδιάς.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση του 50χρονου, ο οποίος ήταν γνωστός στην ευρύτερη περιοχή καθώς φέρεται να διασκέδαζε συχνά στα νυχτερινά καταστήματα της περιοχής, συνεχίζουν την έρευνα αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες για όσα συνέβησαν τα ξημερώματα.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε κοντά στα μαγαζιά στον Κεραμεικό στη συμβολή των οδών Ικαριέων και Ζάγρεως.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μάρτυρας κατέθεσε πως είδε ένα άτομο πάνω σε μηχανή να πλησιάζει τον 50χρονο και να τον ξυλοκοπεί μέχρι θανάτου.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας γρονθοκόπησε τον 50χρονο σε πρόσωπο και σώμα. Στη συνέχεια τον άφησε αιμόφυρτο στο έδαφος και εξαφανίστηκε από το σημείο.

Τον 50χρονο αιμόφυρτο στο δρόμο εντόπισε αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ , που τον στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς” και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook