Μεσσηνία: Βρέφος 4μηνών νοσηλεύεται στο «Αγία Σοφία» με βαριές κακώσεις – Συνελήφθη ο πατέρας

Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα βρέφος 4 μηνών από τη Μεσσηνία.
Το βρέφος φέρεται σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία να κακοποιήθηκε και ως πιθανός δράστης συνελήφθη ο 20χρονος πατέρας του, υπήκοος Αλβανίας, στο σπίτι του οποίου στη Μεσσηνία βρέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ένα πιστόλι και φυσίγγια.
Οι εξετάσεις που έγινε στο βρέφος στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα συνέβησαν όταν οι γονείς του μετέφεραν το βρέφος αργά το απόγευμα του Σαββάτου, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς το παιδί είχε σπασμούς.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tharrosnews.gr, το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σημάδια συνδρόμου ανατάραξης.
Η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο σοβαρή που κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Από το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μωρού αποφασίστηκε τελικά η διακομιδή του στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.
Στο μεταξύ, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έφερε μώλωπες στο σώμα του.
Μαζί με το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι ταξίδεψε και ο 20χρονος πατέρας του, υπήκοος Αλβανίας , ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
- ΕΘΑΑΕ: Αυτά είναι τα 6 μη κρατικά πανεπιστήμια που θα λειτουργήσουν το 2025-2026 στην Ελλάδα – Απορρίφθηκαν πέντε
- ΕΛΑΣ: Έντεκα νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία τον Ιούλιο στην Αττική
- Ροδόπη: Δεν ήξερε κολύμπι η 11χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό και πνίγηκε στη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς της
- Παλαιό Φάληρο: «Ερευνάται αν η μητέρα ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί, σε ρηχά νερά ο πνιγμός», λέει ο ιατροδικαστής για το νεκρό κοριτσάκι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook