Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα βρέφος 4 μηνών από τη Μεσσηνία.

Το βρέφος φέρεται σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία να κακοποιήθηκε και ως πιθανός δράστης συνελήφθη ο 20χρονος πατέρας του, υπήκοος Αλβανίας, στο σπίτι του οποίου στη Μεσσηνία βρέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ένα πιστόλι και φυσίγγια.

Οι εξετάσεις που έγινε στο βρέφος στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα συνέβησαν όταν οι γονείς του μετέφεραν το βρέφος αργά το απόγευμα του Σαββάτου, από χωριό του δήμου Τριφυλίας στο οποίο διαμένουν, στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς το παιδί είχε σπασμούς.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας tharrosnews.gr, το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σημάδια συνδρόμου ανατάραξης.

Η κατάσταση της υγείας του ήταν τόσο σοβαρή που κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Από το Νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώθηκε η Αστυνομία για το περιστατικό, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μωρού αποφασίστηκε τελικά η διακομιδή του στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο.

Στο μεταξύ, ειδοποίησαν και τις αστυνομικές αρχές καθώς διαπίστωσαν πως το παιδί έφερε μώλωπες στο σώμα του.
Μαζί με το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι ταξίδεψε και ο 20χρονος πατέρας του, υπήκοος Αλβανίας , ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook