Οι καθαρίστριες έφαγαν σοκολάτες που βρήκαν ξεχασμένες σε ενοικιαζόμενες βίλες στη Μύκονο και κατέληξαν με παραισθήσεις στο Κέντρο Υγείας!

Οι καθαρίστριες έφαγαν σοκολάτες που βρήκαν ξεχασμένες σε ενοικιαζόμενες βίλες στη Μύκονο και κατέληξαν με παραισθήσεις στο Κέντρο Υγείας!

Τουλάχιστον πέντε οικιακές βοηθοί έφαγαν σοκολάτες ή γλυκίσματα που είχαν ξεχάσει σε βίλες οι ενοικιαστές φεύγοντας και κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στην δημοσιότητα, επισκέπτες σε βίλες άφησαν πίσω κατά την αποχώρηση τους γλυκίσματα τα οποία μέσα περιείχαν την ουσία ψιλοκυβίνη… Πρόκειται για μία ουσία της οποίας οι επιδράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό είναι γενικά παρόμοιες με εκείνες του LSD.

Οι οικιακές βοηθοί χωρίς να γνωρίζουν τι περιείχαν τα γλυκίσματα, τα δοκίμαζαν, με αποτέλεσμα να υφίστανται παραισθήσεις και να οδηγούνται στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθείων.

Οι πιθανές επιδράσεις της ψιλοκυβίνης περιλαμβάνουν ευφορία, γαλήνη, πνευματική αφύπνιση, γρήγορα μεταβαλλόμενα συναισθήματα, αποπραγματοποίηση, ή το αίσθημα ότι το περιβάλλον δεν είναι πραγματικό, οπτική αλλοίωση και παραμόρφωση, όπως φωτοστέφανα και έντονα χρώματα, μειωμένη συγκέντρωση και ασυνήθιστες σωματικές αισθήσεις ή ψευδαισθήσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook