Τραγικά έληξε η αναζήτηση της 49χρονηςτα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου το πρωί του Σαββάτου, εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Λίγο μετά τις 9.30 το πρωί εντοπίστηκε από τους δύτες της ΕΜΑΚ μέσα στη θάλασσα η σορός της 49χρονης αγνοούμενης στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας, όπου χθες χτύπησε η φονική κακοκαιρία.

Η σορός της βρέθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ανάμεσα στον όρμο της Αγίας Πελαγίας και τον όρμο Λυγαριάς, σε βραχώδη περιοχή, ανάμεσα σε φερτά υλικά. Τη σορό εντόπισε πρώτα το drone της Πυροσβεστικής.
‘Οταν ο σύζυγος της γυναίκας, που από το πρωί βρισκόταν στην παραλία της Αγίας Πελαγίας, αντιλήφθηκε ότι οι δύτες εντόπισαν ανθρώπινη σορό, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στη θάλασσα για να βρεθεί κοντά και να αναγνωρίσει αν πρόκειται για τη γυναίκα του.

Η ανάσυρση, της θα γίνει από  την Παντάνασσα (παραλία λίγα χιλιόμετρα δίπλα από την Αγία Πελαγία) όπου μεταβαίνει τώρα ασθενοφόρο και το Κυβερνητικό κλιμάκιο.

Η εξέλιξη αυτή ανεβάζει τον αριθμό των νεκρών στους δύο αφού τραγικό θάνατο είχε βρει χτες και ο 50χρονος Κώστας Βεργάκης.

Νωρίτερα, ο σύζυγος της 49χρονης μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ για όσα εκτυλίχθισαν λέγοντας πως αυτόπτες μάρτυρες την είδαν να προλαβαίνει να βγαίνει από το αυτοκίνητο.

«Με πήραν τηλέφωνο να καλέσω βοήθεια. Άκουσα τη γυναίκα μου να φωνάζει. Είχε πανικοβληθεί» είπε ο σύζυγος της 50χρονης και πρόσθεσε πως «κάποιος την είδε να έχει βγει από το αμάξι και να την παρασέρνει το νερό».
Στις επιχειρήσεις εντοπισμού συμμετείχαν δύτες της 3ης ΕΜΑΚ και του Λιμενικού, ωστόσο τα φερτά υλικά και τα μπάζα που έφτασαν έως τη θάλασσα, δυσκόλεψαν πολύ την επιχείρηση λόγω της αδυναμίας ορατότητας κάτω από το νερό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook