Κύμα υποστήριξης στα social για τον σκηνοθέτη του «Έτερος Εγώ» Σωτήρη Τσαφούλια, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του

Οι χρήστες του Twitter, παρακολουθώντας τις τηλεοπτικές δηλώσεις του στο «Πρωινό», μία ημέρα μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου, δεν σταμάτησαν να επιβραβεύουν τη δημόσια τοποθέτησή του για όλες αυτές τις αποκαλυπτικές καταγγελίες των τελευταίων ημερών σεξουαλικής κακοποίησης, παρενόχλησης και βίας στον χώρο του θεάματος.

Υπενθυμίζεται ότι χθες  Σωτήρης Τσαφούλιας, ο σκηνοθέτης της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Έτερος Εγώ», μίλησε δημόσια για τις αλλεπάλληλες καταγγελίες σεξουαλικής και λεκτικής κακοποίησης στον χώρο του θεάματος στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε να βγαίνει να μιλάει τώρα επειδή ο λόγος πρέπει να δοθεί σε όσους και όσες καταγγέλλουν όσα έχουν βιώσει αλλά το κάνει για να προστατεύσει «τις φωνές αυτών που βρίσκουν το θάρρος να το κάνουν απέναντι σε παλαιότερων που δεν αρθρώνουν τον λόγο που θα έπρεπε».

«Αν το να καταδικάζεις ή να κρίνεις τους θύτες θεωρείται ανθρωποφαγία, τότε το να αυτοϊκανοποιείσαι μπροστά σε μια έντρομη γυναίκα, που με κλάματα στα μάτια προσπαθεί να βγει από πόρτες που έχεις κλειδώσει, και εσύ μπροστά σε αυτό θέαμα φτάνεις σε κορύφωση, τότε αυτό πως ονομάζεται;»

Οι αναρτήσεις στο Twitter:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook