Δεν έχει τέλος το γαϊτανάκι των συλλήψεων ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Πριν από λίγο συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας 34 ετών από την περιοχή των Αθηνών σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης που τέσσερις μήνες τώρα ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου που είναι ήδη προφυλακισμένος.
Η σύλληψη του 34χρονου έγινε από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν το ανήλικο κορίτσι.

Συνομιλούσε με τη 12χρονη με διαδικτυακή εφαρμογή

Ο κατηγορούμενος που θα οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και από εκεί κατάφεραν οι αρχές να τον ταυτοποιήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες επίκεινται και άλλες συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία , η συνάντηση του 34χρονου με την 12χρονη έγινε στα Σεπόλια εκεί όπου προχώρησε στην πράξη του βιασμού του παιδιού , δίνοντας στη συνέχεια χρήματα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 34χρονος είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, έναντι αμοιβής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook