Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Η 37χρονη μητέρα αν και αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της στην φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα και πήρε το δρόμο των φυλακών.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο σε όλη τη διάρκεια της απολογίας της 37χρονης που έκλαιγε.

Η μητέρα υποστήριξε πως είναι αθώα ενώ σύμφωνα με τη δικηγόρο της και τον δικηγόρο της 12χρονης δεν υπάρχουν εμβάσματα από τον Ηλία Μίχο.
Οι καταθέσεις τόσο των παιδιών που κατέθεσαν όσο και της θείας (αδελφής του πατέρα) του παιδιού είναι υπέρ της μητέρας.
Λίγο πριν ξεκινήσει την απολογία της η 37χρονη κατέθεσαν τα μεγαλύτερα παιδιά της, ο γιός και η κόρης που είναι ενήλικες και υπερμύνθηκαν της αθωότητας της μητέρας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη για το αδίκημα της συνέργειας σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, αρνήθηκε τα πάντα επικαλούμενη και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο, όταν πια κατάλαβε -όπως υποστηρίζει -τι συνέβαινε στην κόρη της.

Στα μηνύματα αυτά του έλεγε μεταξύ άλλων ότι θα πάει στην αστυνομία, δήλωνε άγνοια για τα όσα φρικτά έκανε στην κόρη της ο Μίχος και του έλεγε ότι θα του φάει το λαρύγγι…

Πριν ξεκινήσει η απολογία της στην ανακρίτρια, κατάθεση έδωσαν στο ανακριτικό γραφείο, ένας από τους γιους της, η μεγαλύτερή της κόρη και η θεία της ανήλικης, η οποία και κατάλαβε πρώτη βλέποντας το κινητό του παιδιού τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ρώτησε για τα τέσσερα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ στον λογαριασμό της, για τις συνομιλίες της και τα μηνύματα με του Ηλία Μίχο και τη συζυγό του. Να σημειωθεί ότι τα εμβάσματα είναι τέσσερα συνολικά και φέρεται να προέρχονται από δύο πρόσωπα. Από αυτά το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί και το δεύτερο δεν έχει συλληφθεί.

Τι είπε η 37χρονη

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικηγόρο Ασπανία Ταραχοπούλου, η 37χρονη υποστήριξε ότι είναι αθώα και ότι δεν ήξερε τίποτα όλο αυτό το διάστημα για τη φρίκη που βίωνε το παιδί.

Σύμφωνα με την ίδια, η 37χρονη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ανακρίτριας. «Οι απαντήσεις συμπίπτουν με όσα έχει καταθέσει το παιδί, δηλαδή ότι δεν γνώριζε εκείνη.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για «βιαστικό ένταλμα» από την κυρία ανακρίτρια, «το οποίο συνεχίστηκε με τη διάταξη για προσωρινή κράτηση».

Όπως είπε «θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας και μετά θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικογραφία για να αποδειχθεί η αθωότητα της εντολέως μας».

Έβαλαν τα κλάματα τα παιδιά

Στο άκουσμα της απόφασης, τα δύο ενήλικα παιδιά της 37χρονης, τα οποία βρίσκονταν έξω από το κτίριο 10 στα δικαστήρια, ξέσπασαν σε κλάματα.

Η προσαγωγή της 37χρονης στην ανακρίτρια 

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της μαστροπείας που της έχει απαγγελθεί για την υπόθεση του βιασμού της ανήλικης κόρης στον Κολωνό.

Νωρίτερα πήραν προθεσμία οι 3 κατηγορούμενοι άνδρες που κατηγορούνται για το βιασμό της της 12χρονης με την οποία φέρονται να ήρθαν σε ερωτική επαφή στον Κολωνό.

Στο πλευρό της μητέρας τους είναι η μεγάλη κόρη και ο μεγάλος της γιος, που  στηρίζουν την αθωότητά της. Η μεγάλη κόρη της οικογένειας και η θεία που ανακάλυψε τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη στον Κολωνό, κατέθεσαν νωρίτερα ως μάρτυρες υπεράσπισης της 37χρονης μητέρας.

Πριν από εκείνη, στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, 33, 36 ετών και 34 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Ο ένας εξ αυτών φέρεται να είχε καταθέσει χρήματα σε λογαριασμό της μητέρας και να είχε έρθει σε επαφή με το παιδί μέσω Viber. Ο δεύτερος φαίνεται πως ήταν «πελάτης» του Μίχου. Και οι τρεις ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη, ενώ ο 34χρονος συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι είναι… ανίκανος.

Η 37χρονη μητέρα αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι γνώριζε ότι η κόρη της ήταν θύμα βιασμού από τον 53χρονου Ηλία Μίχο ή ότι είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στην εκπόρνευση της ανήλικης.


Τα στοιχεία που την συνδέουν με τη βαριά κατηγορία της μαστροπίας είναι μικρά χρηματικά ποσά ου φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της τα οποία, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων της Απόστολο Λύτρα, δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενο της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της μητέρας, η μικρή είπε ότι είχε πάρει την κάρτα της και το IBAN και το είχε δώσει στον Ηλία Μίχο κάτι που η ίδια αγνοούσε.

Ένα ακόμη στοιχείο φέρεται να είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ της 12χρονης σε site ραντεβού, από το WiFi του σπιτιού. Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook