Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλία, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ερευνών της ΕΛΑΣ για εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Φρίκη προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον 53χρονη επιχειρηματία Ηλία Μίχο, , ενώ όπως φαίνεται είναι μεγάλη η λίστα όσων ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ανήλικη.

Ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλία, ερευνάται από τις αρχές για εμπλοκή στην υπόθεση της 12χρονης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα θέλησε να «κάνει δώρο» τη 12χρονη στον άντρα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και το Νάσο Γουμενίδη, η γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι γνωστή χορεύτρια, προσπαθούσε να ψαρέψει την 12χρονη… για να την πληρώσει με σκοπό να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα πάθη του συζύγου της.

Σκοπός της  ήταν να κάνουν «τρίο», με την γυναίκα να έχει τον ρόλο του δολώματος. Αυτή η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν παλιότερα χορεύτρια σε γνωστά στέκια τόσο της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook