Προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια οι δύο από τους τρείς κατηγορούμενους που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 33χρονο υπάλληλο φαρμακαποθήκης και έναν 34χρονο επιχειρηματία που κατηγορούνται για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης.


Για τον τρίτο κατηγορούμενο, τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση του, αφεθηκε ελεύθερος και θα αποφασίσει για την τύχη του το Δικαστικό Συμβούλιο.


Γιατί κατηγορούνται οι τρεις βιαστές, τι υποστήριξαν

Και οι τρεις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής.

Ο 33χρονος υπάλληλος φαρμακαποθήκης φέρεται να παραδέχθηκε ότι έχει κλείσει τρία ραντεβού με τη 12χρονη μέσω διαδικτύου, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι πήγε μόνο στα δύο και δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, αλλά της έδωσε χρήματα.

Μάρτυρες υπέρ του 33χρονου κατέθεσαν η μητέρα του και ο γιατρός που τον εξέτασε τις προηγούμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες διέγνωσε ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από ψυχωτικές διαταραχές.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος στο μεταξύ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε μία φορά με την 12χρονη, ωστόσο νόμιζε ότι είναι 17 ετών και τελικά δεν προχώρησε σε σεξουαλική επαφή.

Μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η αδελφή του. Η υπεράσπιση του 36χρονου επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας του κατηγορούμενου.

Και ο 34χρονος επιχειρηματίας φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ και αυτός επικαλέστηκε προβλήματα υγείας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook