Να αποφυλακιστεί ζητά με αίτηση της η 37χρονη μητέρα της 12χρονης που κατηγορείται για μαστροπεία στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης κόρης της στον Κολωνό με πρωταγωνιστή τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Η 37χρονη μέσω του συνηγόρου της κατέθεσε σήμερα προσφυγή κατά εντάλματος προσωρινής κράτησης, μία εβδομάδα μετά την προφυλάκιση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό ζητάει την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους με το σκεπτικό ότι τα στοιχεία σε βάρος της είναι ελλιπή και τονίζει την ανάγκη να βρεθεί ξανά κοντά στα παιδιά της.

Η αίτηση αποφυλάκισης θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, με την έκδοση βουλεύματος.

Στο μεταξύ, αναβλήθηκε για τις 24 Φεβρουαρίου από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο , η δίκη του πατέρα της 12χρονης που κατηγορείται για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Οι ναρκωτικές ουσίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια της κατ´οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία.

Τέλος, έγινε γνωστό πως ακόμα ένας άνδρας, ένας 39χρονος προσήλθε μόνος του στη ΓΑΔΑ, καθώς τον Αύγουστο του 2022 συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με το παιδί χωρίς να γνωρίζει την ηλικία του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως του είχε πει ότι ήταν 17 ετών, ενώ τόνισε πως ουδέποτε συναντήθηκε μαζί της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook