Με 15 μαχαιριές νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, πρώην σύντροφος γνωστού μοντέλου.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχτηκε 15 μαχαιριές τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη και δίνει μάχη, ώστε να κρατηθεί στη ζωή.
Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε ένα κατάστημα εστίασης της Βαρυμπόμπης. Οεπιχειρηματίας μαζί με δύο γνωστούς του βρέθηκε στο συγκεκριμένο κατάστημα εστίασης.

Μπήκαν δύο νεαροί, 20 και 25 ετών κι οι πέντε μάλωσαν λεκτικά αλλά και σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.
Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς, ωστόσο ο 25χρονος που μαχαίρωσε με τόσο μένος τον επιχειρηματία ακόμα καταζητείται από τις αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και είχε σχέση στο παρελθόν με την Τζούλια Νόβα. Βρίσκεται στην εντατική, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία.

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και όπλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook