«Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινωνούσε με την 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει ότι υπήρξε μέλος του που επικοινωνούσε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με τη 12χρονη στον Κολωνό – την οποία βίαζε ο Ηλίας Μίχος και άλλοι άνδρες στους οποίους την εξέδιδε- και προχώρησε άμεσα στην διαγραφή του .

Σύμφωνα με την εφημερίδα « ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί αύριο , ένας 54χρονος, ο Αντώνης. Α., μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι κάτοχος διαδικτυακής διεύθυνσης, εμπλέκεται στην αρρωστημένη ιστορία του Κολωνού. Βάσει των επίσημων στοιχείων συνομίλησε με την ανήλικη (στις 19 Ιουλίου 2022) επί 12 λεπτά «προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής» και έστειλε το τηλέφωνο της 12χρονης σε ακόμη τρεις χρήστες .

Όπως αναφέρει,ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του υπήρξε επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου εκεί ενημερώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ταυτοποίηση του προσώπου που συνομιλούσε με το ανήλικο κορίτσι, προχωρώντας άμεσα στη διαγραφή του. «Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook