Παραδόθηκε σήμερα στις Αρχές ο 26χρονος που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη, έπειτα από καβγά έξω από καντίνα της περιοχής.

Ο 26χρονος εμφανίστηκε στις 12 στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς, μαζί με τον δικηγόρο του, και παραδόθηκε, ενώ αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για το μένος που χτύπησε τον Γιάννη Μάρκου, καθώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά τον μαχαίρωσε 15 φορές .

Ο 26χρονος, που είναι σεσημασμένος, είχε ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, που είχαν συλλάβει και τον 19χρονο φίλο του και συνεργό στην επίθεση σε βάρος του επιχειρηματία.

Πίστευε ότι είχε λήξει το αυτόφωρο, και μετά την εμφάνισή του θα αποχωρούσε, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών, οπαδικής βίας και κλοπές. Είναι κάτοικος Δυτικής Αττικής.

Με την παράδοση του και τις εξηγήσεις που θα δώσει αναμένεται να ρίξει φως στα κίνητρα του και τον λόγο της άγριας επίθεσης καθώς νωρίτερα διασκέδαζε με την παρέα του σε μπαρ στη Νέα Ερυθραία, όπου βρισκόταν και η παρέα του Γιάννη Μάρκου.

Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι, σύμφωνα με το περιβάλλον του επιχειρηματία, ότι ο 26χρονος έχει ξανακάνει τέτοια επίθεση, ενώ οι Αρχές ερευνούν εάν ήταν προσχεδιασμένη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook