Aγρίνιο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 28χρονος για την ασέλγεια σε βάρος 4χρονου
Στον στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα οδηγήθηκε, ο 28χρονος από το Αγρίνιο που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 4χρονου αγοριού την περίοδο που υπηρετούσε στον Στρατό, το καλοκαίρι του 2021.
Ο κατηγορούμενος Δημήτρης Κραβαρίτης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες και μέχρι τότε κυκλοφορεί ελεύθερος.
Προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ζήτησε και πήρε από τον στρατιωτικό ανακριτή στα Ιωάννινα ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρους 4χρονου στο Αγρίνιο.
Το αίτημα του κατηγορουμένου για την αναβολή έγινε δεκτό, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί πότε ορίστηκε να απολογηθεί.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βάρος και της μητέρας του 28χρονου, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξη του παιδιού και φέρεται να γνώριζε για την σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου από τον γιό της.
Το χρονικό της φρίκης
Τον Ιανουάριο του 2021, ο 28χρονος μεταγράφηκε στην Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου. Από το Μάρτιο ως τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς υπηρετούσε τη θητεία του σε κοντινή περιοχή.
Στο διάστημα που ήταν φαντάρος φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το άτυχο παιδί, με την ανοχή της 52χρονης μητέρας του που παρείχε υπηρεσίες νταντάς στους γονείς του 4χρονου, με τους οποίους είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.
Το καλοκαίρι του 2021, οι γονείς θορυβήθηκαν από τις ζωγραφιές του ανήλικου γιου τους, που απεικόνιζαν ένα τερατόμορφο ον να αγκαλιάζει ένα παιδάκι και μια γυναίκα να στέκεται σε απόσταση.
Όταν το αγοράκι άρχισε να αντιδρά βλέποντας στην τηλεόραση ανθρώπους να αγκαλιάζονται, αμέσως υποψιάστηκαν τι συνέβαινε και υπέβαλαν μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Αγρινίου για έρευνα. Το 4χρονο αγόρι εξετάστηκε από δυο πραγματογνώμονες, έναν παιδοψυχολόγο που όρισε η Εισαγγελία και έναν που διορίστηκε από την οικογένεια.
Και οι δυο αποφάνθηκαν ότι υπήρχαν στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης στο παιδί, το οποίο μετά από τόσους μήνες παρακολουθείται ακόμη από ειδικό για να ξεπεράσει το βαρύ ψυχολογικό τραύμα που υπέστη. Μαζί του, άλλωστε, διηγήθηκε σε έμπειρο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του γιου της νταντάς του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν απειλούμε κανέναν αλλά δεν δεχόμαστε απειλές» – Τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε για το Καστελόριζο
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Οι δύο γαιτροί ήθελαν να μεταφέρουν τα μηχανήματα για την πλασμαφαίρεση σε πολυτελή ξενοδοχεία στις Κυκλάδες
- Live η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ
- Σήμερα στις 19:30 η «λαϊκή αγρύπνια» στη σορό του Γιώργου Μαζωνάκη στη Νίκαια – Αύριο η κηδεία του – Η επιθυμία της οικογένειας
- Μητσοτάκης: Μεμψίμοιρες οι αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ότι «δώσαμε λίγα» στη ΔΕΘ – Σχέδιο για τη στήριξη των κατοίκων στο Καστελόριζο
- Ανδρουλάκης από ΔΕΘ: Επαναφορά 13ου μισθού στο Δημόσιο και 13ης σύνταξης – Κατάργηση 13ωρου, κίνητρα για 4ήμερη εργασία – Οι 7 νομοθετικές παρεμβάσεις στους πρώτους 6 μήνες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ
- Ηρακλής – Ατρόμητος 1-1: Μια ανάσα από την ανατροπή ο Γηραιός, ακυρώθηκε γκολ του Μάρκες στο 90+4′
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε «λαϊκή αγρυπνία» στη Νίκαια η σορός του από το απόγευμα της Κυριακής – Τη Δευτέρα η κηδεία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook