Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης, θύματος βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό καθώς, οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Τα νέα εντάλματα σύλληψης έρχονται μετά την τέταρτη κατά σειρά κατάθεση στη ΓΑΔΑ της 12χρονης από τον Κολωνό που φέρεται να αναγνώρισε από φωτογραφίες που της επιδείχθηκαν και νέους βιαστές της από τα «ραντεβού» που της έκλεινε ο 53χρονος επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος από τον Κολωνό.

Συνολικά πλέον στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης κατηγορούνται 10 άτομα .

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι 4 άνδρες σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν τα τελευταία εντάλματα σύλληψης είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρείς από τους άνδρες αυτούς φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία, ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.

Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους, τους άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.

Μετά από αυτό το στοιχείο, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook