Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μετά την τέταρτη κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών στη ΓΑΔΑ παρουσία παιδοψυχολόγου, οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν 4 νέα εντάλματα σύλληψης για τους άνδρες που η ανήλικη αναγνώρισε ως βιαστές της.

Ήδη η ελληνική Αστυνομία συνέλαβε τους δύο από τους 4 άνδρες οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πριν από λίγο οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα με βάση τα χτεσινά τέσσερα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό .

Πρόκειται για έναν 55χρονο Έλληνα, παντρεμένο με ένα παιδί, ηλεκτρολόγο στο επάγγελμα.

Από τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν χτες και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα ο ένας, ηλικίας 35 ετών από τον Κορυδαλλό, είναι άνεργος και εισοδηματίας και δεν περιλαμβάνεται στην ομάδα όσων έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής αυτοβούλως για επικοινωνίες με την 12χρονη. Κατά πληροφορίες, στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκαν τρεις υπολογιστές, ένα ταμπλετ, δύο κινητά τηλέφωνα που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Ο δεύτερος συλληφθείς, ηλικίας 39 ετών από το Νέο Ηράκλειο, είναι χωρισμένος και πατέρας ενός 9χρονου παιδιού. Στο σπίτι του βρέθηκαν ένα ταμπλετ, ένα κινητό με έξτρα κάρτα SIM, ένα πιστόλι και 40 σφαίρες τα οποία κατείχε όπως είπε νόμιμα καθώς όπως είπε παρέδιδε το πιστόλι μετά τη λήξη της εργασίας του ως security. Ο συγκεκριμένος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στην ΕΛΑΣ όταν έγινε γνωστή η υπόθεση.

Οι αστυνομικοί αναζητούν έναν ακόμη άνδρα για να εκτελέσουν και το τέταρτο ένταλμα σύλληψης. Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για έναν ιδιωτικό υπάλληλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις από τους συγκεκριμένους άνδρες είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην ΓΑΔΑ και είχαν ισχυριστεί πως συνομιλούσαν μέσω του Blindchat με το κορίτσι χωρίς, ωστόσο, να συναντηθούν μαζί της.

Οι συλληφθέντες βαρύνονται με το κακούργημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής το οποίο τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Πλέον, οι συλλήψεις για την υπόθεση του Κολωνού έφτασαν τις οχτώ με τους έξι κατηγορούμενους να έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Μετά την έκδοση των νέων ενταλμάτων οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 10 με τους έξι , αν.άμεσα τους και η μητέρα της 12χρονης όπως και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, να έχουν προφυλακιστεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις