Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες θανάτου του 17χρονου στη Μάνδρα με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι θα διαλευκάνουν το έγκλημα σύντομα .

Ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός με σφαίρα από καραμπίνα στο κεφάλι στην θέση «Λούτσα» στη Μάνδρα, από έναν περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Νωρίτερα ο 17χρονος είχε πάει με τον 14χρονο αδελφό του στο δάσος για να βοσκήσουν τα πρόβατα.

Ο 14χρονος αδελφός του νεκρού εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον πατέρα του και κατέθεσε ότι :

«Χαθήκαμε μέσα στο δάσος ενώ βοσκούσαμε τα πρόβατα. Έψαξα να τον βρω, φώναξα, αλλά όταν δεν τον βρήκα επέστρεψα στο σπίτι».

Τα δυο αδέλφια είχαν μεταβεί στη θέση «Λούτσα» για να βοσκήσουν τα πρόβατα, όπως συνήθιζαν να κάνουν. Στο πλευρό του 14χρονου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο πατέρας του, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατείχε καραμπίνα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν το όπλο του εγκλήματος.

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος της οικογένειας του 17χρονου, δήλωσε πως πρόκειται για μία ανεξήγητη μέχρι στιγμής υπόθεση. Επί 9 ώρες ο πατέρας και ο αδερφός του 17χρονου κατέθεταν στις Αρχές και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Αυτή τη στιγμή από τα στοιχεία δεν προκύπτει κάποιος που να κατηγορείται για τη δολοφονία του 17χρονου παιδιού», είπε ο δικηγόρος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook