Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε η υπόθεση της δολοφονίας του 17χρονου βοσκού στην Μάνδρα Αττικής, καθώς πριν από λίγο ομολόγησε ο μικρότερος αδελφός του ότι ήταν εκείνος που τον σκότωσε.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive του Alpha ο 14χρονος είπε ότι σκότωσε κατά λάθος τον 17χρονο αδερφό του στην στάνη της οικογένειας στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτή την ώρα ο 14χρονος κατευθύνεται στο σημείο στην περιοχή της Μάνδρας, μαζί με τους αστυνομικούς προκειμένου να υποδείξει που πέταξε το όπλο.

Νωρίτερα, η εκπομπή είχε παρουσιάσει ένα όπλο που βρέθηκε στο σημείο και πιθανολογείται ότι είναι η καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε ο 14χρονος τον 17χρονο αδερφό του.

Ο 14χρονος είχε μπεί από την πρώτη στιγμή στη λίστα των υπόπτων της αστυνομίας, καθώς είχαν πάει μαζί να βοσκήσουν τα πρόβατα.

Όπως είπε στην πολύωρη κατάθεση του ο 14χρονος κάποια στιγμή έχασε τον μεγαλύτερο αδελφό του , τον έψαξε , δεν τον βρήκε και γύρισε σπίτι του.

Ωστόσο σήμερα που εκλήθη εκ νέου σε κατάθεση στην Αστυνομία, έσπασε και είπε πως σκότωσε κατά λάθος τον αδελφό του.

Το 17χρονο είχε βρεί χτες νεκρό με σφαίρα από καραμπίνα στον αυχένα ένας περαστικός που ειδοποίησε την Αστυνομία

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δεχθεί 2 καταγγελίες για κακοποίηση των 8 παιδιών της οικογένειας από τον πατέρα τους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook